startpagina
Philips
KPN
ITO/C2000
ICTU/e-Provincies
AgSZW/DIANE
Mijn eerste baan nadat ik mijn militaire dienstplicht heb vervuld start op 1 januari 1978 bij de verkoop-organisatie van Philips Nederland aan de Maanweg in Den Haag. Na een minder geslaagd eerste jaar in de PABX-en beleef ik er een mooie tijd.
lees meer
Aan de Maanweg in Den Haag stond het verkoopkantoor van Philips Nederland voor de zakelijke telecommarkt. Het gehele complex is in 1997 gesloopt.
(nu Maanplein)
lees meer
Met de P2000 kwam Philips begin jaren 80 de huiskamer binnen. De P2000 daagde ons uit tot tal van toepassingen, waarbij hard- en software ontwikkelingen hand in hand gingen.
lees meer
De soldeerbout behoorde tot ieders standaarduitrusting. Het was oppassen geblazen met de hoge tempera-tuur en statische ontla-dingen.
lees meer
Het wire wrap pistool was ons onmisbare wapen in het vervaardigen van prototypes. Heel wat uiteindelijke successen zijn in het embryonale stadium op deze wijze ontstaan.
lees meer
IC's en elektronische komponenten werden in grote hoeveelheden door ons gebruikt. Vaak ging het om doorsnee spul, maar soms waren heel specifieke componenten met bijzondere eigenschappen nodig.
lees meer
homepage | contact Design by Templates