startpagina
pttpost
vrij1
vrij2
vrij3
vrij4
Na ruim zeven jaar Philips ben ik toe aan verandering en daarom solliciteer ik op de functie systeemontwerper in de procesautomatisering bij PTT Post. Op 1 mei 1985 zal ik er beginnen en nog voor het zover is word ik gebeld met de vraag of ik mee wil werken aan de ontwikkeling van een nieuwe elektronische postdienst.
lees meer
In gebouw Bellevue aan het Koningin Julianaplein in Den Haag was destijds de directie Post Techniek en Ge-bouwen van het PTT postbedrijf gevestigd.
lees meer
Het dr Neherlab te Leidschendam was vermaard om z'n expertise en verrichte tal van technisch inhoudelijk onderzoek ter verbetering van de dienstverlening door de PTT.
lees meer
De techniek waarmee het Telepost wordt ondersteund omvat specifieke hardware opdat het proces zoveel mogelijk geautoma-tiseerd kan verlopen.
lees meer
Generieke standaards en protocollen moeten Telepost helpen snel een klantenkring te verwerven. Daarnaast gelden in het postale verkeer strak gedefinieerde normen bijvoorbeeld ten aanzien van de adressering.
lees meer
Telepost is de nieuwe elektronische postdienst waarmee PTT Post inspeelt op de groeiende behoefte aan elektrisch berichtenverkeer.
lees meer
homepage | contact Design by Templates