startpagina
Philips
KPN
ITO/C2000
ICTU/e-Provincies
AgSZW/DIANE
Donderdag 19 mei 2011 is mijn eerste werkdag bij AGSZW waar ik via I-interimrijk aan de slag ga voor een periode van circa vier maanden........ de focus is gericht op de belangrijke oplevering die in augustus gepland staat.
Het wordt een druk en enerverend jaar.
lees meer
Aan de Anna van Hannoverweg tegenover station Laan van NOI zetelt het ministerie van SZW; Een heerlijke werkplek waar AGSZW halverwege het project z'n intrek neemt.
lees meer
De factor Tijd is in het project DIANE een zeer succesbepalende factor. Dit heeft alles te maken met de planning van subsidietijd-vakken en alle daaraan verbonden juridisch vastgelegde termijnen.
lees meer
De acceptatietesten en de migratie van het oude BONES naar het nieuwe DIANE vormen de speerpunten in de quality assurance in en rond het project. Vanuit de accountsdienst wordt dit aandachtig gevolgd.
lees meer
Het subsidieportaal vormt de toegangspoort voor aanvragers van buitenaf. Ook het subsidieportaal ondergaat een forse vernieuwingsslag waarvoor Logica de aangewezen partner is.
lees meer
ICT-bedrijf Accenture is geselecteerd voor de vervanging van de filenet-applicatie en neemt daarmee een dominante positie in naast diverse andere externe partijen.
lees meer
homepage | contact Design by Templates